Pizza & Nápoly: Pizza workshop a Corallo pizzériában


Pizza & Nápoly


Antonio barátoméknak van egy családi pizzázójuk itt, a pizza őshazájában, Nápolyban. Szerintem az egyik legjobb… nem véletlen a barátság. 🙂

A pizza nekik igazi szenvedély, ugyanakkor nem valami különleges specialitás, hanem a mindennapjaik része: a “szegények eledele”, ahogy Nápolyban emlegetik.

Ha az itt tartózkodásod során nem csak megkóstolnád, hanem el is készítenéd a nápolyi pizzát, akkor ezt a programot neked találtuk ki! Az olaszoktól megszokott vendégszeretet és jókedv garantált lesz: Antonióék ráadásul minden kérdésre szívesen válaszolnak, így akár a “titkos” receptjüket is megosztják veled.

A program tartalma:
A program egy Margherita pizza elkészítését, egy választható alkoholmentes italt és egy kávét tartalmaz. Na persze, az élményen kívül.
A program ára: 15 euro, ami a helyszínen fizetendő
A program időtartama: 2,5 óra
Helyszín: A Pizzeria Trattoria Corallo. A történelmi központból, vagy az Archeológiai Múzeumtól akár gyalog (kb. 20-25 perc) vagy busszal is elérhető.
Találkozóhely: A Dante metróállomás, vagy egy másik, előre egyeztetett helyszín.

Pizza & Nápoly

Így foglald le az élményt

Írj nekem üzenetet az alábbi elérhetőségeken, vagy hívj fel! Kérlek, ha teheted, legalább egy héttel előbb jelezd a részvételi szándékodat!

info@utazznapolyba.hu
+36 20 323 5547
+39 351 5440711

Érdekelnének még további programok is? Böngéssz tovább a gasztroélményeink között!

Nápolyi pizza
Pizza Margherita
pizzakészítés egy nápolyi pizzériában
Felkerülnek a feltétek… a legkisebbeknek is hatalmas élmény!
Formázás közben. Egyszerűnek látszik… de nem az.
pizza Nápoly
Ruccola, paradicsom, prosciutto crudo, mozzarella, bazsalikom.

pizzasütő workshop
A fiúk a pizzázóból néhány elégedett vendéggel.
pizza Nápoly
Prosciutto, bazsalikom, dió, mozzarella…
pizza Nápoly
Sokan nem tudják, de a kemence kezelése egy külön szakma.
Lehet, hogy a lányok nem csak a pizza receptjét vitték volna haza!?
Az utolsó simítások, mielőtt a kemencébe kerül a pizza.

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás