Készítsd el a közeli Sorrento városának fő specialitsát, a Gnocchi alla sorrentina-t egy nápolyi séffel az oldaladon és kóstolj hozzá helyi (campaniai) borokat!
Így zajlik a workshop: Az elméleti bevezető után jön a gyakorlat: a nápolyi szakáccsal közösen elkészítitek a gnocchit és a szószt, miközben háromféle campaniai bort (rozé, fehér, vörös) kóstolhattok meg. Ha elkészült a tészta, kényelmesen, az étterem egyik asztalához leülve költhetitek el a Gnocchi all sorrentina-t, amihez az általatok leginkább kedvelt, korábban megkóstolt borból öntenek nektek egy pohárkával.
A workshop tartalma:
- Angolul beszélő, nápolyi séf.
- Elméleti és gyakorlati kurzus.
- Az ételek elkészítéséhez szükséges alapanyagok és eszközök.
- Háromféle campaniai bor kóstolása: egy rozé, egy fehér és egy vörösbor.
- A három megkóstolt nedű közül egy plusz pohár bor az elkészült tészta elfogyasztása mellé.
- Mentes víz, kávé.
A workshop ára:
Az alap program ára: 70 euro/fő, ami a helyszínen fizetendő.
A program időtartama: Az ebéddel/vacsorával együtt kb. 1,5-2 óra.
A program lehetséges kezdő időpontjai: 11:00, 16:00 és 18:00. (Érkezés: 15 perccel előbb!)
A program helyszíne: Nápoly központjában, a Piazza Plebiscito közelében.
A program nyelve: angol