Barion Pixel

Létezik egy aprócska, lélegzetelállító terasz Nápolyban, amelyik időről-időre igazi gasztromennyországgá alakul. Ezen alkalmak során kiváló dél-olasz és örmény borokat, fantasztikus, házi készítésű tésztákat, gondosan válogatott sajt -és sonkatálakat, valamint további mesés, nápolyi fogásokat kóstolhattok. A nedűket egy képzett, örmény származású sommelier; Tamara segítségével ismerhetitek meg, aki szenvedélyesen szereti a munkáját, a hazáját és – persze – Nápolyt. Az pedig már csupán egy „jelentéktelen” tény, hogy ez a bizonyos terasz a város fő látványosságaira; a Vezúvra és a Castel Nuovo-ra néz. 😉

A program tartalma: 2 féle dél-olasz bor (fehér és vörös) kóstolása, 1 primo, vagyis egy tésztás fogás és 1 másik helyi specialitás, valamint egyéb helyi rágcsálnivalók és víz. (Az éppen aktuális menüsorról e-mailben tájékozódhatsz.) A kóstolók mellett szellemi táplálékot is kapsz főként a borokról: többek között arról, hogy hogyan válaszd ki a megfelelő bort egy fogáshoz vagy, hogy hogyan kóstolj bort.
A program időtartama: kb. 1,5 óra
FONTOS! Lehetséges ettől teljesen eltérő itinár, ha többen vagytok: az időtartam, illetve a kóstolt ételek és borok, valamint azok mennyisége is változtatható. Ez esetben kérlek írd meg nekem az igényeid és kérj árajánlatot!

Ez a program ideális lehet kisebb csoportoknak; családi vagy baráti társaságoknak, csapatépítőnek és olyanoknak is, akik privát programot keresnek. Kisebb létszámú foglalás esetén más csoportokhoz tudtok csatlakozni.

A program ára:
4 főtől: 70 euro/fő
6 főtől: 60 euro/fő
8 főtől: 50 euro/fő

Lehetséges kezdési időpontok: 12:00 és 15:00 óra között
Helyszín: A Piazza Amedeo metróállomás közelében.
A program nyelve: angol vagy olasz (magyar fordítással plusz díj ellenében lehetséges)
Ezt hozd magaddal: Éhes gyomor, jókedv, fényképezőgép vagy jól feltöltött telefon, hogy tudj fotózni.
Minimum csoportlétszám: 4 fő
Maximum befogadóképesség: 12 fő

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás