Barion Pixel

Készítsd el a közeli Sorrento városának fő specialitsát, a Gnocchi alla sorrentina-t egy nápolyi séffel az oldaladon és kóstolj hozzá helyi (campaniai) borokat!

Így zajlik a workshop: Az elméleti bevezető után jön a gyakorlat: a nápolyi szakáccsal közösen elkészítitek a gnocchit és a szószt, miközben háromféle campaniai bort (rozé, fehér, vörös) kóstolhattok meg. Ha elkészült a tészta, kényelmesen, az étterem egyik asztalához leülve költhetitek el a Gnocchi all sorrentina-t, amihez az általatok leginkább kedvelt, korábban megkóstolt borból öntenek nektek egy pohárkával.

A workshop tartalma:

  • Angolul beszélő, nápolyi séf.
  • Elméleti és gyakorlati kurzus.
  • Az ételek elkészítéséhez szükséges alapanyagok és eszközök.
  • Háromféle campaniai bor kóstolása: egy rozé, egy fehér és egy vörösbor.
  • A három megkóstolt nedű közül egy plusz pohár bor az elkészült tészta elfogyasztása mellé.
  •  Mentes víz, kávé.

A workshop ára:

Az alap program ára: 70 euro/fő, ami a helyszínen fizetendő.
A program időtartama: Az ebéddel/vacsorával együtt kb. 1,5-2 óra.
A program lehetséges kezdő időpontjai: 11:00, 16:00 és 18:00. (Érkezés: 15 perccel előbb!)
A program helyszíne: Nápoly központjában, a Piazza Plebiscito közelében.
A program nyelve: angol

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás