Barion Pixel

Ha az itt tartózkodásod során nem csak megkóstolnád, hanem el is készítenéd a nápolyi pizzát, akkor a a pizzasütő workshop neked lett kitalálva!

Luigi barátoméknak van egy családi pizzázójuk itt, a pizza őshazájában, Nápolyban a Castel Nuovo közvetlen szomszédságában. Szerintem az egyik legjobb. A pizza nekik igazi szenvedély, ugyanakkor nem valami különleges specialitás, hanem a mindennapjaik része: a „szegények eledele”, ahogy Nápolyban emlegetik.

Az olaszoktól megszokott vendégszeretet és jókedv ezen a programon is garantált lesz: Luigiék ráadásul minden kérdésre szívesen válaszolnak, így akár a „titkos” receptjüket is megosztják veled.

A nápolyi pizzasütő workshop tartalma:

A program egy Margherita vagy egy Marinara pizza elkészítését, egy bruschettát, mentes vizet és egy egyéb, választható alkoholmentes vagy alkoholos italt, valamint egy kávét vagy egy sorbet-et tartalmaz. Na persze, a felejthetetlen élményen kívül.

Így zajlik a pizzakészítés folyamata: Elkészítitek a tésztát, majd megtanultok nyújtani és feltétezni. Végül pedig bekerül a tészta a kemencébe, ahonnan kivéve megkóstolhatjátok az általatok elkészített pizzát. Minden munkafolyamatot részletesen elmagyaráznak majd, így akár még otthoni körülmények között is meg tudjátok majd reprodukálni, ha jól figyeltek! (A legtöbb háztartásban természetesen nincs kemence, de szép eredményeket egy sima sütővel is el lehet érni.)

A nápolyi pizzasütő workshop ára:

Az alap program ára: 60 euro/fő, ami a helyszínen fizetendő.
A program időtartama: Az ebéddel/vacsorával együtt kb. 2 óra.
A program lehetséges kezdő időpontjai: Minden nap 11:00, 16:00 és 18:00. (Érkezés: 15 perccel előbb!)
A program helyszíne: A Piazza Plebiscito közelében.
A program nyelve: angol

Így foglald le a workshopot

Írj nekem egy emailt, egy chat üzenetet vagy hívj fel!

Érdekelnének még további gasztroprogramok is? Böngéssz tovább a gasztroélmények között!

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás