Barion Pixel
Campania

info@utazznapolyba.hu
+36 20 323 5547
+39 351 544 0711



Loibl Fanni vagyok, egy igazi gasztroőrült kozmopolita, a Kajaszemle Nápolyban facebook blog és az utazznapolyba.hu megálmodója, az olasz ételek szerelmese, Nápoly és Campania büszke lakosa. 1993-ban, Budapesten születtem. Magyar, valamint kereskedelem és marketing szakokat végeztem a magyar fővárosban és 2020-ban költöztem a Campania régióban található Nápolyba. A költözésig Budapest turisztikai brandjén dolgoztam egy legendásan zseniális csapatban marketingesként, így a turizmus, gasztronómia marketing, tartalomgyártás ismert és szeretett területek számomra.

Már kisgyerekként is kifejezetten szerettem a konyhában segíteni, figyelni az idősebbeket és elég korán elkezdett érdekelni a gasztronómia. Az elmúlt években, a budapesti gasztroforradalomnak köszönhetően volt alkalmam végigkóstolni a nemzetközi konyha számos csillagát. Az ízek, az evés, a főzés – és minden más, ami étellel kapcsolatos – a fő hobbimmá vált. A kaput viszont az olasz ételek szeretete és ismeretete nyitotta meg mindehhez és a mai napig is ennek az országnak a konyhája a rajongásom fő tárgya. Gyerekkoromban sokszor jártunk Olaszországba az édesanyámmal és a nyaralásaink során mindig egyre többet és többet tudtunk meg az olasz ételek elkészítésének rejtelmeiról és gyakran főztünk otthon minél “olaszosabban”. Azóta több, mint 20 év telt el és a szenvedélyem az olasz gasztronómia iránt csak erősebb lett. Ezzel a projekttel az a célom, hogy megoszthassam másokkal is az étel és Nápoly iránti szeretetemet.

Ebben tudok Neked segíteni, ha Campania az úticélod

  • útbaigazítalak az oldalon található tartalmak segítségével
  • számos szuper programot és élményt foglalhatsz nálam
  • segítek az autentikus (kulináris) élmények és helyek felfedezésében

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás