Barion Pixel

Ha az itt tartózkodásod során nem csak megkóstolnád, hanem el is készítenéd a nápolyi pizzát, akkor a a pizzasütő workshop neked lett kitalálva!

Amedeo barátoméknak van egy családi pizzázójuk itt, a pizza őshazájában, Nápolyban. Szerintem az egyik legjobb. A pizza nekik igazi szenvedély, ugyanakkor nem valami különleges specialitás, hanem a mindennapjaik része: a “szegények eledele”, ahogy Nápolyban emlegetik.

Az olaszoktól megszokott vendégszeretet és jókedv ezen a programon is garantált lesz: Amedeoék ráadásul minden kérdésre szívesen válaszolnak, így akár a “titkos” receptjüket is megosztják veled. Ha nem tudsz olaszul, akkor én fordítok majd. 🙂

A nápolyi pizzasütő workshop tartalma:

A program egy Margherita vagy egy Marinara pizza elkészítését, egy választható alkoholmentes italt (vagy sört) és egy ízig-vérig nápolyi desszertet, a Babbàt (rumbaba) tartalmazza. Na persze, a felejthetetlen élményen kívül. Az alap programon felül pedig lehetőség van a pizzatészta (impasto) elkészítésére is egy plusz díjért.

Az alap program ára: 35 euro/fő, ami a helyszínen fizetendő.
A program ára a pizzatészta elkészítésével együtt: 45 euro/fő.
A program időtartama: 30 perc, az ebéddel/vacsorával együtt maximum 1 óra. (A pizzatészta elkészítése plusz negyed órát vesz igénybe, így 45 perces a program plusz az étkezés ideje.)
A program lehetséges kezdő időpontjai: Minden nap 11:30 vagy 17:30.
A program helyszíne: A Municipio metróállomás közelében (a történelmi központból gyalogosan is elérhető).

Így foglald le a workshopot

Írj nekem egy emailt, egy chat üzenetet vagy hívj fel!

Érdekelnének még további gasztroprogramok is? Böngéssz tovább a gasztroélmények között!

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás