letölthető gasztrokalauz – 3 órás óvárosi street food séta Nápolyban

10500 Ft

Letölthető 3 órás kulináris séta Nápoly történelmi központjában, a centro storicoban és a spanyol negyedben.

Klandra fel! Ha valamiért nem tudsz vagy nem szeretnél részt venni a vezetett óvárosi street food sétán, akkor ennek a letölthető gasztrokalauznak a segítségével – az eredeti séta kb. 1 főre szóló díjáért – eljuthatsz az említett program legfőbb helyszíneire! Járd be az óvárost és kóstold meg a legjobb helyeken a nápolyi specialitásokat!

Leírás

Fedezd fel a gasztrokalauz segítségével a legtipikusabb nápolyi fogásokat az óváros eldugott vagy éppen ikonikus helyszínein, amelyekre én csak hosszú kóstolgatás után találtam rá!

Ez a gasztrokalauz szívvel-lélekkel készült mindazoknak, akik a nápolyi útjuk során biztosra akarnak menni, hogy a lehető legfrissebb, legemlékezetesebb, legjobb falatokat kóstolják meg. Akik szeretnének olyan helyszínekre eljutni, ahová a helyiek is szívesen és gyakran járnak. Ugyanakkor, nem szeretnének senkit maguk mellé: inkább egyedül fedeznék fel mindazt, amit Nápoly történelmi központjának gasztronómiája adhat nekik.

Inkább velem, egy vezetett gasztro séta keretében fedeznéd fel a történelmi központot vagy Nápoly más részeinek gasztronómiáját? Nézz körül a gasztroprogramjaim között!

Hogyan és mikor kapom meg a gasztrokalauzt?

Fizetés után kapsz egy e-mailt, amelyből letöltheted a kalauzt, ami igény szerint akár ki is nyomtatható.

Mi tartalmaz a gasztrokalauz?

  • 1 db használati utasítást (bár enélkül is könnyen használható a kalauz és a térkép).
  • 1 db kinyomtatható és/vagy telefonra letölthető térképet.
  • 1 db 8 oldalas kinyomtatható és/vagy telefonra letölthető (pdf formátumú) ebookot.

Mit tartalmaz a gasztrokalauz ebookja?

Nyolc darab gasztromegállót (+ két alternatív megállót) és azok leírását, hasznos olasz kfiejezéseket, valamint különböző tippeket, tanácsokat és érdekességeket. A kulináris információk mellett néhány kulturális ismerettel is gazdagabb leszel, ha megvásárolod ezt a kalauzt.

Hol zajlik a séta?

A spanyol negyedben, a Montesanto metróállomás környékén kezdődik, de a legtöbb megálló főként az óvárosban (centro storico) van.

Milyen gasztromegállókra számítsak?

A megállók között két előétel, három főétel, egy cukrászda, egy fagyizó és egy kávézó szerepel (plusz két alternatív megálló).

Mennyi idő kell ahhoz, hogy kényelmesen végigcsináljam a sétát?

Kb. 2,5-3 óra, de akár több napra is szétoszthatod a kóstolókat.

FIGYELEM! A sétát keddtől szombatig, 12:00-es kezdéssel ajánlom megcsinálni, ugyanis hétfőn és vasárnap zárva van egy-egy gasztrohelyszín és a nyitvatartások is sok esetben számunkra szokatlanul alakulhatnak a szieszta vagy más okok miatt. Mindenképp tájékozódj előre a tartózkodásod alatti ünnepnapokról! Ezek rendkívüli nyitvatartásokat eredményezhetnek.

FONTOS: Ez a kalauz a LOIBL FANNI EV szellemi tulajdona, amely jogi védelmet élvez, ezáltal továbbértékesíteni TILOS! Ha teheted, akkor kérlek, hogy ne add át más utazóknak sem.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„letölthető gasztrokalauz – 3 órás óvárosi street food séta Nápolyban” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük